Η Ρωσική πρόσκληση βίζα (επίσης λέγεται υποστήριξη βίζα ή τουριστικό voucher) είναι ένα υποχρεωτικό έγγραφο για να αποκτήσετε βίζα για την Ρωσία. Έχω ζητήσει γράμματα πρόσκλησης για πολλά ξενοδοχεία και πολλούς διαφορετικούς Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Σε αυτό το άρθρο θα σας πω για την εμπειρία μου για αυτό το έγγραφο, η οποία συνεχίζει να προκαλεί αμφιβολίες και ερωτήματα όσον αφορά την επεξεργασία της βίζα για την Ρωσία. Επίσης εξηγώ πως να λάβετε μια πρόσκληση σε 5 λεπτά για τουρισμό ή δουλειά.

Τι είναι το γράμμα πρόσκλησης (ή visa support) για την Ρωσία?

Το γράμμα πρόσκλησης για την Ρωσία, επίσης λέγεται υποστήριξη βίζα ή τουριστικό voucher, είναι ένα έγγραφο με το οποίο ένα φυσικό ή ένα νομικό πρόσωπο, που κατοικεί στην Ρωσία, σας προσκαλεί να τον/την επισκεφτείτε, είτε για τουρισμό, είτε για δουλειά, σπουδές ή προσωπικούς λόγους.
Είναι ένα υποχρεωτικό έγγραφο για να κάνετε αίτηση για βίζα στην Ρωσία. Μην μπερδεύετε το γράμμα πρόσκλησης με την κράτηση του ξενοδοχείου. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η κράτηση του ξενοδοχείου δεν είναι απαραίτητη για την απόκτηση βίζα. Για άλλες βίζα, όπως η Κινεζική βίζα, είναι συνήθως αναγκαίο να υποβάλετε ένα αντίγραφο της ξενοδοχειακής κράτησης αλλά αυτό δεν ισχύει για την Ρωσική βίζα.

Τι είδη πρόσκλησης για την Ρωσία υπάρχουν?

Ανάλογα με τον λόγο του ταξιδιού σας, υπάρχουν διάφορα είδη γραμμάτων πρόσκλησης ή υποστήριξης βίζα . Τα πιο συνηθισμένα είναι τα ακόλουθα:

Voucher πρόσκλησης για τουρισμό (αν μένετε σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα)

Το γράμμα τουριστικής πρόσκλησης είναι το πιο συνηθισμένο από όλα και είναι αναγκαίο για την επεξεργασία της τουριστικής βίζα . Μπορεί να εκδοθεί από:

  • Το ξενοδοχείο ή τα ξενοδοχεία που θα μείνετε. Μερικά το προσφέρουν δωρεάν, αλλά τα περισσότερα χρεώνουν για την έκδοση του. Όλο και λιγότερα ξενοδοχεία το κάνουν δωρεάν, αλλά μην ξεχνάτε ότι αν το εκδώσουν δωρεάν και στην συνέχεια αποφασίσετε να αλλάξετε ξενοδοχείο, θα υπάρχει πρόστιμο μέχρι 5.000 ρούβλια / ~ 70 EUR στην πιστωτική κάρτα την οποία χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την κράτηση. Το γράμμα μπορεί να σταλθεί σε σας μέσω email ή fax.
  • Οι Ρωσικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που είναι εξουσιοδοτημένοι από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τουρισμού του Υπουργείου Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μπορείτε να βρείτε την λίστα με τους Ρωσικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες που είναι εξουσιοδοτημένοι να εκδίδουν γράμματα πρόσκλησης σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.russiatourism.ru/operators/ (στα Ρωσικά). Μερικοί από αυτούς τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σας επιτρέπουν να πάρετε το γράμμα πρόσκλησης διαδικτυακά σε 5 λεπτά, σημειώνοντας τα ξενοδοχεία στα οποία σχεδιάζετε να μείνετε (τίποτα δεν θα συμβεί αν μείνετε στην συνέχεια σε άλλα ξενοδοχεία). Είναι αρκετό να εκτυπώσετε το έγγραφο PDF και να το υποβάλετε μαζί με τα άλλα έγγραφα. Στην τελευταία ενότητα αυτού του άρθρου θα εξηγήσω πως να πάρετε ένα γράμμα πρόσκλησης εύκολα στο διαδίκτυο.

Μια σημαντική παράμετρο που πρέπει να θυμάστε είναι οτι τα Airbnb, Wimdu, Tripping, CouchSurfing, Interhome, HomeAway, VRBO, HomeStay ή παρόμοιες πλατφόρμες δεν μπορούν να εκδώσουν τέτοιες τουριστικές προσκλήσεις. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να καταφύγετε σε έναν εξουσιοδοτημένο Ρώσο ταξιδιωτικό πράκτορα.

Γράμμα πρόσκλησης για προσωπικά ταξίδια (αν επισκέπτεστε φίλους ή την οικογένεια σας)

Στην περίπτωση που ένας Ρώσος συγγενής ή φίλος ο οποίος κατοικεί στην Ρωσία σας προσκαλέσει σαν επισκέπτη, θα χρειαστείτε ένα γράμμα πρόσκλησης γι ανα κάνετε αίτηση για βίζα για προσωπικά ταξίδια. Αυτό το γράμμα πρόσκλησης πρέπει να γίνει στην Ρωσία από τον φίλο σας ή τον συγγενή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με δύο τρόπους:

Επιχειρηματικό Γράμμα πρόσκλησης (αν πρόκειται να ασχοληθείτε με κάτι επαγγελματικά στην Ρωσία)

Για να προχωρήσετε την εργασιακή βίζα είναι υποχρεωτικό να έχετε ένα επιχειρηματικό γράμμα πρόσκλησης, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της Ρωσικής επιχείρησης που σας προσκαλεί. Η εταιρεία πρέπει να το ζητήσει μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας. Το γράμμα πρόσκλησης μπορεί να είναι σε έντυπη μορφή (απαιτείται ταχυδρομείο) ή σε ηλεκτρονική μορφή.
Μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε μόνοι σας, αγοράζοντας ένα γράμμα πρόσκλησης. Υπάρχουν πολλά γραφεία μέσα από τα οποία είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα επιχειρηματικό γράμμα πρόσκλησης στο διαδίκτυο.

Γράμμα πρόσκλησης για σπουδές (αν γράφεστε σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή σχολείο)

Στην περίπτωση του γράμματος πρόσκλησης για σπουδές, πρέπει να επικοινωνήσετε με το εκπαιδευτικό ινστιτούτο (πανεπιστήμιο, ακαδημία ή σχολείο) έτσι ώστε να επεξεργαστούν και να σας στείλουν το γράμμα πρόσκλησης.

Γράμμα πρόσκλησης για διέλευση (δεν είναι αναγκαίο)

Για να ζητήσετε μια βίζα διέλευσης , δεν είναι αναγκαίο έχετε γράμμα πρόσκλησης. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει γράμμα πρόσκλησης για διέλευση. Αντί για γράμμα πρόσκλησης, οι αιτούντες για βίζα διέλευσης πρέπει να έχουν:

  • Αεροπορικά εισιτήρια αγορασμένα για την εισοδο και την αναχώρηση από την Ρωσική Ομοσπονδία.
  • Την βίζα από την χώρα του τελικού προορισμού (για παράδειγμα, Κίνα, Ινδία ή Ιαπωνία), η οποία δεν είναι απαραίτητη σε περίπτωση που η εθνικότητα του αιτούντα επιτρέπει την είσοδο στην χώρα του τελικού προορισμού χωρίς βίζα .

Άλλα είδη γραμμάτων πρόσκλησης

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλα είδη γραμμάτων πρόσκλησης, όπως αυτά που εκδίδονται για δουλειά, για δημοσιογράφους, για ανθρώπους που συμμετέχουν σε επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες, για συμμετέχοντες σε αθλητικές διοργανώσεις (και για τους συνοδούς τους) για συμμετέχοντες σε προγράμματα ανταλλαγής ανάμεσα σε πόλεις, για οδηγούς που κάνουν διεθνείς μεταφορές επιβατών ή εμπορευμάτων και άλλα.

Τι μορφή πρέπει να έχει το γράμμα πρόσκλησης?

Συνήθως είναι ένα έντυπο σε μορφή A4, το οποίο έχει σφραγίδες και υπογραφές από το Ρωσικό φυσικό ή νομικό πρόσωπο που σας προσκαλεί και περιέχει τα προσωπικά σας στοιχεία και το μέρος που θα μείνετε. Οι Ρωσικές αρχές θέλουν να γνωρίζουν που θα είστε κατά την διάρκεια της διαμονής σας στην Ρωσία.
Το γράμμα πρόσκλησης για ένα τουριστικό ταξίδι είναι το πιο συνηθισμένο. Αυτό το γράμμα πρόσκλησης αποτελείται από δύο διαφορετικά μέρη, τα οποία είναι όμως παρόμοια σε εμφάνιση:

  • Το συμφωνητικό για τουριστικές υπηρεσίες (τουριστικό voucher), το οποίο είναι το έγγραφο που πιστοποιεί ότι έχετε κάνει συμφωνητικό με μια ξενοδοχειακή υπηρεσία στην Ρωσία. Αυτό το μέρος δείχνει τα προσωπικά σας στοιχεία, τις πόλεις που θα επισκεφτείτε και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το ξενοδοχείο και την απόδειξη ότι έχετε πληρώσει για την κράτηση.
  • Επιβεβαίωση της απόδειξης για ξένους τουρίστες (γράμμα επιβεβαίωσης), το οποίο όπως δείχνει και το όνομα του, είναι η επιβεβαίωση του ξενοδοχείου για την επίσκεψη σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία εμφανίζονται και εδώ και τα καταλύματα που θα περάσετε τις νύχτες σας.

Στην αρχή αυτού του άρθρου, μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα τουριστικών γραμμάτων πρόσκλησης. Έχω χρησιμοποιήσει τουριστικά γράμματα πρόσκλησης από διάφορους Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες και η μορφή τους είναι παρόμοια.
Για την αίτηση για βίζα , αρκεί να εκτυπώσετε το γράμμα πρόσκλησης που λάβατε μέσω email ή αν είναι εφικτό μέσω ενός αντιγράφου του fax. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το αυθεντικό έγγραφο.
Πρέπει να θυμάστε οτι: για κάποια είδη επιχειρηματικών γραμμάτων πρόσκλησης, ή για προσωπικά ταξίδια ή σπουδές, πρέπει να υποβάλετε το αυθεντικό, οπότε πρέπει να σας σταλεί από την Ρωσία.

Τι περίοδο πρέπει να καλύπτει το γράμμα πρόσκλησης?

Πολύ απλά: αν κάνετε αίτηση για βίζα από 1 μέχρι 10 Αυγούστου, τότε το γράμμα πρόσκλησης πρέπει να διευκρινίζει ότι καλύπτει τουλάχιστον την περίοδο από 1 μέχρι 10 Αυγούστου (δεν υπάρχει πρόβλημα αν καλύπτει μεγαλύτερη περίοδο, για παράδειγμα, από 31 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου).
Δεν μπορείτε να μείνετε παραπάνω νύχτες στην χώρα χωρίς να το δικαιολογείτε.

Και τι συμβαίνει αν μείνω σε πολλά ξενοδοχεία στην Ρωσία? Χρειάζομαι πολλά γράμματα πρόσκλησης?

Αν μένετε σε δύο ή περισσότερα ξενοδοχεία, πρέπει να επικοινωνήσετε με το καθένα έτσι ώστε το καθένα να κάνει την πρόσκληση για σας για την περίοδο που θα μείνετε, έτσι ώστε όλη η περίοδος διαμονής σας να καλύπτεται από όλα τα γράμματα πρόσκλησης.
Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν ξενοδοχεία που δεν τα πειράζει να κάνουν ένα γράμμα πρόσκλησης για όλη την περίοδο διαμονής σας στην Ρωσία, αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνιο, και το πιο πιθανό είναι να σας στείλουν μια πρόσκληση για τις μέρες που θα μείνετε σε αυτά.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν μείνετε σε πολλά ξενοδοχεία, το ευκολότερο είναι να αποκτήσετε το γράμμα πρόσκλησης από έναν εξουσιοδοτημένο Ρώσο ταξιδιωτικό πράκτορα μόνος σας. Αυτό θα το εξηγήσω στο τελευταίο μέρος αυτό του άρθρου.

Και τι γίνεται με τις νύχτες που θα περάσω στο τρένο?

Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε στην Ρωσία και μένετε από 1 εώς 5 Αυγούστου στην Μόσχα, την πέμπτη νύχτα που θα περάσετε στο τρένο για Αγία Πετρούπολη και από τις 6 εώς 10 Αυγούστου που θα μείνετε στην Αγία Πετρούπολη, τότε θα χρειαστείτε ένα γράμμα πρόσκλησης που θα ορίζει την περίοδο από 1 εώς 10 Αυγούστου.
Δεν είναι αναγκαίο το γράμμα πρόσκλησης να δείχνει ότι θα περάσετε μια νύχτα στο τρένο, αλλά είναι αρκετό μέσα στην περίοδο που ορίζεται στο γράμμα πρόσκλησης να περιλαμβάνεται η νύχτα στο τρένο.
Ένα ακόμα παράδειγμα: αν το ταξίδι σας στην Ρωσία ξεκινάει με ένα νυχτερινό ταξίδι σε τρένο (για παράδειγμα την νύχτα της 1ης Αυγούστου), και θα μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στην Μόσχα από τις 2 μέχρι 5 Αυγούστου, τότε το γράμμα πρόσκλησης σας πρέπει να αναφέρεται στην περίοδο από 1 εώς 5 Αυγούστου. Αν το ξενοδοχείο σας, σας προσκαλεί μόνο από 2 μέχρι 5 Αυγούστου τότε θα ήταν προτιμότερο να αγοράσετε ένα γράμμα πρόσκλησης για όλη την περίοδο από έναν Ρώσο ταξιδιωτικό πράκτορα.
Σαν τελικό παράδειγμα: αν πρόκειται να πάρετε τον Υπερσιβηρικό, το γράμμα πρόσκλησης θα πρέπει να δείχνει όλη την περίοδο του ταξιδιού, για παράδειγμα από 1 εώς 15 Αυγούστου, ανεξάρτητα από το αν θα περάσετε την νύχτα στο τρένο. Σε αυτή την περίπτωση, στο γράμμα πρόσκλησης θα πρέπει να συμπεριλάβετε τις πόλεις στις οποίες θα μείνετε (όχι όλες τις πόλεις από τις οποίες θα περάσετε ή θα επισκεφτείτε).

Πόσο κοστίζει ένα τουριστικό γράμμα πρόσκλησης για την Ρωσία?

Οι Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν τουριστικές προσκλήσεις σε διαφορετικές τιμές. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι θα πρέπει να είναι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας εξουσιοδοτημένος από την Ομοσπονδιακή Τουριστική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με μια άδεια σε ισχύ. Οι τιμές ποικίλουν από 15 εώς 50 ευρώ ή ακόμα περισσότερο αν αποκτήσετε την πρόσκληση μέσα από μια υπηρεσία επεξεργασίας βίζα .
Η τιμή εξαρτάται από δύο παράγοντες:

  • Πρώτον, ο κάθε ταξιδιωτικός πράκτορας ορίζει ελεύθερα τις δικές του τιμές. Όλοι εκδίδουν το ίδιο είδος γράμματος πρόσκλησης. Εδώ πρέπει να ελέγξετε δύο πράγματα: ότι είναι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας εξουσιοδοτημένος από Ομοσπονδιακή Τουριστική Υπηρεσία και ότι η άδεια του είναι σε ισχύ. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό αφού είχα περιπτώσεις με πολλούς τουρίστες στους οποίους το Ρωσικό Προξενείο αρνήθηκε το γράμμα πρόσκλησης από τον πράκτορα τους επειδή η άδεια του είχε λήξει. Ακόμα και αν ο ταξιδιωτικός πράκτορας του επέστρεψε τα χρήματα τους, έχασαν πολύτιμο χρόνο.
  • Δεύτερον, οι τιμές διαφέρουν σύμφωνα με την εθνικότητα του αιτούντα. Για παράδειγμα, για τους Ευρωπαίους πολίτες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία ή την Αυστραλία, είναι πιο οικονομικό να αποκτήσουν ένα γράμμα πρόσκλησης σε σχέση με πολίτες από χώρες που αναφέρονται στην Ρωσία σαν “μεταναστευτικός κίνδυνος”. Συνεπώς, για πολίτες από Αφρικανικές χώρες και μερικές Ασιατικές χώρες (όπως η Ινδία και η Κίνα) οι Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν το γράμμα πρόσκλησης σε υψηλότερη τιμή.

Είναι υποχρεωμένος να μείνω στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στο γράμμα πρόσκλησης?

Αν έχετε αποκτήσει ένα γράμμα πρόσκλησης από έναν εξουσιοδοτημένο Ρωσικό ταξιδιωτικό γραφείο, δεν είστε υποχρεωμένοι να μείνετε στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στο γράμμα πρόσκλησης. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι που προχωρούν την βίζα δεν περιλαμβάνουν ξενοδοχεία στο γράμμα πρόσκλησης και το ίδιο ισχύει και για τον ταξιδιωτικό πράκτορα που εκδίδει την πρόσκληση που περιλαμβάνει ένα τυχαίο ξενοδοχείο. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε τυχαίο ξενοδοχείο όταν αγοράζεται την πρόσκληση ή να συμπεριλαμβάνει το πραγματικό ξενοδοχείο στο οποίο μένετε.
Κανένας δεν θα ελέγξει αν μένετε στο ξενοδοχείο που αναγράφεται στο γράμμα πρόσκλησης, επομένως μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε φίλους ή σε σπίτι συγγενών, ή ακόμα και σε ιδιωτικά διαμερίσματα.
Παρόλα αυτά, θα πρέπει να σκεφτείτε ένα πράγμα: αν λάβατε το γράμμα πρόσκλησης δωρεάν μέσω του ξενοδοχείου σας και τελικά δεν μείνετε εκεί, το ξενοδοχείο θα σας χρεώσει μια ποινή στην πιστωτική σας κάρτα που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο και μπορεί να φτάνει μέχρι τα 5.000 ρούβλια / ~ 70 EUR.
Φυσικά, μην κάνετε το ακόλουθο λάθος (το οποίο είναι αρκετά συνηθισμένο): μην συμπεριλάβετε στο τουριστικό γράμμα πρόσκλησης μια διεύθυνση ενός ιδιωτικού διαμερίσματος (είτε από φίλους είτε από συγγενείς) αφού στο Προξενείο θα σας πουν οτι για αυτό το είδος διαμονής θα πρέπει να κανονίσετε μια προσωπική βίζα και όχι μια τουριστική βίζα .

Πρέπει να συμπεριλάβω όλες τις πόλεις που θα επισκεφτώ στο γράμμα πρόσκλησης?

Στο γράμμα πρόσκλησης, πρέπει να συμπεριλάβετε τις πόλεις στις οποίες θα μείνετε. Δεν είναι αναγκαίο να συμπεριλάβετε όλες τις πόλεις που θα επισκεφτείτε ή αυτές από τις οποίες θα περάσετε, μόνο αυτές στις οποίες θα μείνετε.
Θυμηθείτε οτι στην φόρμα αίτησης πρέπει να φαίνονται οι πόλεις στις οποίες θα μείνετε, και πρέπει να είναι οι ίδιες με αυτές που δείχνονται στο γράμμα πρόσκλησης.
Αν πρόκειται να μείνετε σε πολλές πόλεις (για παράδειγμα αν κάνετε την διαδρομή του Υπερσιβηρικού ή την διαδρομή της Μογγολίας), μπορεί να συμβεί μερικές αιτήσεις για γράμμα πρόσκλησης να μην σας επιτρέπουν να γράψετε πάνω από 5 πόλεις.Αλλά είναι εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αρκετό να αναφέρεται τις 5 κύριες πόλεις στις οποίες θα μείνετε (στην φόρμα της αίτησης πρέπει να αναφέρετε τις ίδιες πόλεις).

Τι γίνεται αν αποφασίσω να επισκεφτώ κάποια πόλη που δεν περιλαμβάνεται στο γράμμα πρόσκλησης μου?

Τίποτα δεν συμβαίνει. Μπορείτε να την επισκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, αφού αποκτήσετε την βίζα , μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα στην Ρωσία.

Μερικές ιδιαίτερες περιπτώσεις

Σε μερικές χώρες, όπως η Γαλλία, αν το σχεδιασμένο ταξίδι στην Ρωσία διαρκεί περισσότερο από 13 ημέρες, πρέπει να υποβάλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Ένα λεπτομερές πρόγραμμα της διαμονής σας στην Ρωσία, το οποίο μπορείτε να ζητήσετε από την υπηρεσία που εξέδωσε το γράμμα πρόσκλησης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δείξετε στην υπηρεσία το πρόγραμμα που θα φτιάξετε (ποιες ημέρες θα είστε σε κάθε πόλη) και θα σας στείλει ένα υπογεγραμμένο και σφραγισμένο πρόγραμμα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που αναφέρω στην επόμενη ενότητα μπορούν να σας φτιάξουν αυτό το λεπτομερές πρόγραμμα.
  • Ξενοδοχειακές κρατήσεις που επιβεβαιώνουν την πλήρη πληρωμή των τουριστικών υπηρεσιών (με τιμολόγιο στο όνομα σας, απόδειξη πληρωμής ή τραπεζική κατάθεση αν έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας ή μεταφοράς ACH). Μπορείτε επίσης να στείλετε μια επιβεβαίωση της ξενοδοχειακής κράτησης (πολλά ξενοδοχεία δεν χρεώνουν την τιμή του δωματίου μέχρι την αναχώρηση).

Πως να λάβετε ένα γράμμα πρόσκλησης σε 5 λεπτά

Σε αυτό το blog έχω συμπεριλάβει 3 υπηρεσίες από εξουσιοδοτημένους Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες, μέσω των οποίων είναι εφικτό να αποκτήσετε ένα γράμμα πρόσκλησης σε 5 λεπτά. Επιλέξτε τον ταξιδιωτικό πράκτορα που προτιμάτε:

Γιατί πρέπει να συμπεριλάβω αυτές τις υπηρεσίες και όχι άλλες; Βασικά για τέσσερις λόγους:

  1. Καταρχήν, επειδή τις έχω χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές περιπτώσεις και γνωρίζω ότι δεν προκύπτουν προβλήματα στην επεξεργασία της βίζα , αφού είναι εξουσιοδοτημένοι Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες με άδεια σε ισχύ.
  2. Δεύτερον, επειδή είναι οι δύο υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε μια πρόσκληση αυτόματα μέσω διαδικτύου (δεν χρειάζεται να περιμένετε)
  3. Τρίτον, επειδή είναι σχετικά φθηνές υπηρεσίες σε σχέση με άλλες.
  4. Τέταρτον, επειδή είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τις πληροφορίες που χρειάζονται στο γράμμα πρόσκλησης για να συμπληρώσετε την φόρμα της αίτησης για βίζα : το όνομα του οργανισμού, την διεύθυνση του, το αριθμό αναφοράς και τον αριθμό επιβεβαίωσης (παρακάτω θα αναφέρω περισσότερα για αυτές τις πληροφορίες).

Russia Support

Όνομα Οργανισμού: Travel Econom (καταγεγραμμένου στο Μητρώο της Υπηρεσίας Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας)
Διεύθυνση: 111674, Moskva, ul. Rozhdestvenskaya, d.6. pom V, kom 5
Αριθμός αναφοράς: 020572
Αριθμός επιβεβαίωσης: είναι διαφορετικός σε κάθε γράμμα πρόσκλησης.

Πάρτε την πρόσκλησή σας σήμερα [17.90 EUR]

Πρόσκληση στη Ρωσία
Ρωσική πρόσκληση για έκδοση θεωρήσεων
πρόσκληση στη Ρωσία

Visa Partner

Αυτή η πρόσκληση μπορεί να αποκτηθεί μέσω της ακόλουθης φόρμας.

τουριστική πρόσκληση
τουριστική πρόσκληση στη Ρωσία
Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να αποκτήσετε το γράμμα πρόσκλησης ή την υποστήριξη βίζα που θέλετε για την Ρωσία. Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας. Αν το βρήκατε χρήσιμο μπορείτε να με βοηθήσετε κάνοντας κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Σας ευχαριστώ!

Author

Write A Comment